fbpx

Tine Tangdal

Ekspert i stress og personlig effektivitet, stresscoach og forfatter

Tine holder foredrag om emner, som

  • Hvordan du tager styringen over din stress på en enkel og konstruktiv måde
  • Hvordan du bliver effektiv uden at løbe hurtigere
  • Hvorfor dine tanker kan spænde ben for dig – og hvordan du ændrer det

Tines foredrag er en direkte adgang til en kilde af visdom. Hun bruger gode historier fra det virkelige liv til at underbygge og tydeliggøre teorier og pointer. Hun leverer sin viden på en yderst jordnær, fiks og praktisk måde, så du kan gå hjem og bruge Tines redskaber og viden direkte i din hverdag.

Med mine mere end 30 års erfaring som leder, medarbejder og selvstændig i større og mindre virksomheder i forskellige brancher, har jeg en bred erfaring med mennesker, måder at gøre ting på samt ledere- og ledelsestyper.

Tine har skrevet bogen Tæm din stress, der har hjulpet flere tusinde danskere med at håndtere deres stress.

Udvalgt testimonial

”Autentisk, levende, relevant og jordnært, vil jeg kalde Tines foredrag. Hun formår at fange atmosfæren i rummet og tilpasser sit foredrag efter, hvor tilhørerne er, og gribe fat i deres problemstillinger. Under foredraget kommer Tine med tips og tricks og gode historier til at underbygge og tydeliggøre teori og pointer.”

 

Pia KortbækExecutive Secretary // IMA International Management Assistents Denmark

Fantastisk foredrag om forebyggelse af stress – Tak til Tine. Det kan helt klart anbefales. Jordnært og lige til at gå til. Tine har en meget enkel metode, der giver effekt med det samme. Jeg vil indrømme, at jeg var lidt betænkelig ved at invitere til stress foredrag, men må give Tine ret i, at der kan forebygges mange sygemeldinger, konflikter og mistrivsel – med hendes gode værktøjer.

Pia Torreck lederudviklingskonsulent // Uption

tt@balancepartner.dk
51 92 10 90
www.balancepartner.dk

#Adfærd #Arbejdsglæde #Effektivitet #Handlekraft #Ledelse #Motivation #Nytænkning #PositivTænkning #Robusthed #Selvtillid #Stress #Stresshåndtering #Søvn #PersonligUdvikling