Testimonials & Freebie

Bliv en dygtig, rig og glad foredragsholder

med Soulaima Gourani & Anne Skare Nielsen

Hør hvad det første hold mener om forløbet

Nerdy Speakers

​Omsæt det du brænder for
til en forretning

Med forløbet NERDY SPEAKERS får du redskaberne til at blive en kommunikatør i verdensklasse!

Byg en sund forretning op omkring det du brænder for og dit budskab.
Forstå din målgruppe så du kan løfte og inspirere dem. Samtidigt med at du selv bliver klogere, rigere og gladere.

Om du er forfatter, foredragsholder, kommunikationsnørd, iværksætter eller koncernchef så kan vores forløb hjælpe dig - med at udkomme, med at formulere dit budskab, med at slippe talepapiret, med at skabe effekt og styrke dit brand.

Vi arbejder intensivt i en lukket facebook-gruppe og vil gi' dig mulighed for, at få trænet de teknikker, du personligt har mest brug for. Det er vores erklærede mål, at du ret hurtigt skal op på scenen, hen foran mikrofonen og blive kontaktet af kunder og journalister, så du kan mærke, se og føle forandringen - og ikke mindst tjener din investering hjem igen.

Bliv en mester i at "levere VAREN"

Kommer du som ansat eller direktør i din eller egen virksomhed vil du kunne bruge forløbet til at sætte turbo på brandet, finde ind til meningen og kernen i det I laver, samtidigt med at du løfter, inspirerer og motiverer andre omkring dig.

Kommer du som selvstændig kan du gøre din forretning skarpere, dit budskab mere klart og dit grundlag for at tjene penge bedre. 

Nerdy Speakers er for dig, der kan mærke at der brænder en ild indeni, og som ved at verden vil blive beriget, når du får det ud!

Både for BegynderE og HÅRDE BANANER

Ikke nok med at du får verdensklasse træning af Soulaima Gourani, Anne Skare Nielsen og deres team samt venner verden over. Du tapper også ind i et fantastisk community af andre foredragsholdere, der brænder for at hjælpe og støtte dig.
Det er meget muligt, at du efter et års træning har fået så meget vind i dine sejl, at du kan leve udelukkende som professionel foredragsholder. Det kræver masser af hårdt arbejde og viljen til at blive ved med at sætte den ene fod foran den anden, men vi har set det ske mange gange.
Vi ønsker alt det bedste for dig - du skal ville dig selv det bedste. Din indre nørd er meget stærkere, end du tror.

EN FED STRØM AF INDTÆGTER

Du kan være en allerede dygtig oplægsholder, men der kommer ikke nok penge i kassen. 

I Nerdy Speakers bygger vi sammen et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at blive booket - forestil dig et AirBnB for foredragsholdere.
Når du har klaret dig igennem forløbets opgaver, udfordringer og konkurrencer, får du mulighed for at promovere din egen profil på Nerdyspeakers.com og bruge de redskaber du har lært til at blive synlig og attraktiv.

Der findes bureauer der specialiserer sig i at hjælpe folk med at blive booket.
Det er ikke det vi gør - vi træner dig i at forstå alle facetter af “før-under-og-efter” en arbejdsopgave,
så du selv kan skaffe dig kunder, sætte din egen pris og konvertere til flere opgaver.

Og vi hjælper hinanden med at nå vores mål, så du kan sove trygt og godt om natten. Hos os er du ikke alene mere.

Få gratis smagsprøver i intro-gruppen

Prøv på egen krop og kom i første række, når vi inviterer til events og lancerer nye kurser.

hvad siger vores medlemmer?

Et uundværligt netværk

Nerdy Speakers har givet mig et netværk, et sted hvor jeg hører til, som er uundværligt for mig som foredragsholder. Når jeg træder usikkert og nervøs foran et publikum og skal levere mit budskab, har jeg Nerdy Speakers med i mine tanker, og det giver mig styrken til at gøre det på trods af nerver, frygt, angst osv. For jeg ved, at når jeg tager "hjem" til Nerdy Speakers efterfølgende får jeg den konstruktive kritik og ros som jeg har brug for for at kunne fortsætte og udvikle mig.

Eydis Dali  //  ​Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1

Jeg bruger mit speciale til at komme ud over rampen

Jeg har fået luft under vingerne. Nerdy skubber mig blidt men bestemt ud over redekanten, og jeg tror på, at jeg kan flyve nu. Er du klar til at give den gas inden for dit nørde-område, så skal du melde dig til Nerdy Speakers. Det giver utrolig meget. Både i forhold til viden og indsigt fra Anne og Soulaima, men også netværksmæssigt giver det rigtig meget. 

​Line gade  //  ​Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1 

Mere end jeg havde regnet med

I er en kæmpe inspiration alle fire! Og for mig har hele community-delen været sindssygt inspirerende og et add on i forhold til det jeg kom for. 

Jane  //  ​Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1

Jeg havde egentlig ikke råd, men så... !

Jeg er studerende og havde egentlig slet ikke råd til at købe medlemskab af Nerdy Speakers, men det engagement jeg mødte fra Anne og Soulaima overbeviste mig meget hurtigt. De står virkelig op for deres deltagere. Jeg har flere gange rakt ud til dem med spørgsmål, der relaterede sig meget specifikt til mit eget projekt, og de har begge velvilligt stillet op med citater og gode råd til både min podcast og bog for introverte. De vil, at du lykkes. Jeg har samme opfattelse af Trine, der er community manager i den Facebookgruppe, man bliver medlem af som deltager. Hun har eksempelvis formidlet kontakt til et netværk, hvor jeg nu holder oplæg.
Jeg har særligt været glad for deres onlinekursus, som jeg efterhånden har set igennem mange gange og nyder at samle inspiration i. Derudover har jeg fået et skønt netværk af foredragsholdere i samme situation som mig selv.
Nu holder jeg et foredrag om ugen og får tre gange så meget i honorar, som da jeg startede.

Camilla Lærkesen  //  Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1 

Det har holdt mig til ilden

Det har holdt mig til ilden! Nerdy Speakers har betydet, at jeg har fået en flok mennesker omkring mig, som har samme mål som mig. Som jeg kan udveklse erfaringer med, blive motiveret af - og når det ikke går så godt, er der altid håb at hente i gruppen. Det har holdt mig til ilden - jeg får endeligt gjort noget ved de drømme jeg har, og jeg får stille og roligt udviklet mig selv som produkt

René Bomholt  //  Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1 

Soulaima siger:

"En nerdy  speaker må gerne være lidt revolutionær. 

Du skal have et ønske om at ville ændre verden til det bedre. 

Du behøver ikke vide, hvordan du kommer derhen, men du skal have lysten til at gøre en forskel".  

Anne siger:

"Som fremtidsforsker vil jeg gerne se mennesker få nogle andre indtægtskilder, så de ikke er afhængige af et 8-16 lortejob, de ikke gider ha'. Det er en skam, at så mange dygtige og kloge mennesker tror de skal have opnået A, B, C og D før de har lov til at indtage scenen". 


Trine siger:

"Jeg får et kæmpe kick ud af, hvor lidt der ofte skal til for at vores nørder rykker sig. Når alle de ting der har holdt dem tilbage - alt det, der måske før er kommet ud som brok og piv og klynk og selv-sabotage - bliver vendt til noget godt: Til kæmpe power og gå-på-mod. Og så se hele communitiet ha' armene oppe over hovedet på hinandens vegne". 

Henrik SIGER:

"Man skal ikke lægge skjul på, at livet som foredragsholder både er hårdt og svært. 
Hårdt - det er når man ikke gider, og svært - det er når man ikke ved, hvad man skal gøre. Det er derfor du skal være i Nerdy Speakers - for så bliver det, der er hårdt og svært, til noget der både er sjovt og helt vildt udviklende for dig. Du lærer ting, der kommer til at arbejde for dig resten af livet. Jeg er med til at fremtidssikre dig - det er det, jeg brænder for". 

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer at du selv tager ansvar og “ved, hvad du vil”. Det gør ikke noget, at du føler dig forvirret eller uafklaret i starten, men du skal turde sætte dig mål, arbejde for at nå dem, og så revidere hvordan det går. På samme måde som, hvis du gik i fitness center: det betyder intet om folk er tykke eller tynde, i god eller dårlig form, mangler et ben eller ikke kan høre. Det er indstillingen og viljen til selv at gøre noget, der er afgørende. Folk der sidder på bænken, ikke møder op, eller brokker sig over farven på væggen vil selv ikke Arnold Schwarzenegger ku' rykke. 
 
Vi forventer, at du opfører dig ordentligt og respekterer din egen, vores og de andre kursusters tid. Dvs. ikke noget med at dele sure opstød eller frustrationer i gruppen. Er der noget du er utilfreds med, så skal du tage det i opløbet og skrive til vores community manager Trine med det samme. Vi gør intet mindre end vores bedste for at få dig i mål, og vi forventer det samme fra dig.
 
Vi forventer, at du som minimum får set de digitale forløb Stand Up - Speak Out / Tag Scenen i forløbets første uger samt gennemgår tjeklisten med de basale ting.
 
Vi forventer, at du løbende vender tilbage til de grundlæggende opgaver: Det digitale kursus, visualisering, buddy-træning, træningsplan mm. da, du her får de grundlæggende teknikker på plads til at kunne arbejde effektivt.

Vi forventer, at du læser de mails, der sendes ud. Vi vil bestræbe os på at sende få gode mails, hvor vi samler op på det vigtige.
 
Vi forventer, at du er tilstede med jævne mellemrum (minimum hver 14. dag, meget gerne mere) i facebookgruppen, men vi forventer ikke at du er aktiv hvis det ikke passer til din stil eller hverdag. Du må meget gerne indtage en lyttende position og bare suge til dig af det, der foregår.
 
Vi forventer, at du bruger buddy-systemet når det er muligt. En buddy er ikke en bestemt person, men et redskab. Du kan f.eks. aftale med en i gruppen, at I mødes og sparrer med hinanden hver måned, og med en anden at vedkommende giver dig en opsamling på, hvad der er vigtigt at deltage i, hvis du f.eks. kommer tilbage fra ferie eller travlhed.
 
Vi forventer, at du sætter dig realistiske, men ambitiøse mål. Og vi forventer, at du deler din sejre, succeser, fiaskoer og oplevelser med os andre, så vi kan fejre dig og alt det gode, du får skabt som Nerdy Speaker.

Oplev Nerdy Speakers GRATIS

Kom med i den gratis, lukkede facebookgruppe og lær os at kende.