fbpx

Susanne Veistrup

Foredragsholder, coach, konsulent, underviser.

Kom op på næste niveau, vær nysgerrig, svesken på disken, stop op og tag ansvar!

Færdig med handelsskolen som 16-årig og fuldtidsjobs lige siden – suppleret med den ene uddannelse og kursus efter den anden. Hurtigtalende, energisk og hjertelig.

Karriere startede hos Ferrosan, Asger Aamund – så 23 år i salg og ledelse i IT-branchen fra teamleder til underdirektør – og nu selvstændig på 11. år. Har 4 børn, der navngives med nummer, og hun er gift med deres far.

Bringer dig, din karriere, dit team, afdeling og firma op på næste niveau – Leverer selv seriøse budskaber på en letforståelig, involverende og eksempelfyldt måde.

Masser af modeller – både fra management-, psykologi og coachingverden – samt egen-udviklede, der giver dig de værktøjer i bæltet, du har brug for og som virker. Nu og mange år fremover.

Susanne har været inde i tusinder af menneskers hoveder og gennem masser af firmaer og forløb, så erfaringer og virkefulde systemer leveres til dig på et sølvfad.

Du risikerer at blive provokeret – og du risikerer at blive taget i hånden og kærligt, ærligt ført gennem de processer, der skal til. Læn dig tilbage, nyd rejsen for med Susanne Veistrup som tourguide bliver det ikke kedeligt.

Udvalgt testimonial

”Susanne er skarp! I alt hvad hun arbejder med, og man får smæk for skillingen og utroligt mange “aha oplevelser” i løbet af kort tid. Med et smilende væsen og en dejlig tilgang i øjenhøjde, opnår Susanne at komme ind under huden på folk, og giver dig noget at tænke over. Både erhvervsmæssigt og privat. Vi har haft glæde af Susanne til flere arrangementer, både med Attityde.dk partners og kunder og hver gang har været en bragende succes.”

 

Karsten GråbækAttityde
susanne@veistrup.dk
40 30 29 29
www.veistrup.dk

#Adfærd #Arbejdsglæde #Begejstring #Coaching #Effektivitet #Feedback #Forandringskommunikation #Formidling #Handlekraft #Hjernen #Karriere  #Kommunikation #Konflikthåndtering #Krop og sjæl #Kropssprog #Ledelse #Motivation #PersonligGennemslagskraft #Personlig udvikling #Robusthed #Rummelighed #Selvudvikling #Stress #Stresshåndtering #Vaner #WorkLifeBalance #Forandringsledelse