fbpx

Susanne Schwartau

Relationsnørden Susanne formidler passioneret om samspil, kommunikation, personlig ledelse og teamsamarbejde.

Dette gøres på en konkret, humoristisk og særdeles kreativ måde.

Hun er en sanselig energibombe på scenen, hvor hun med dybtfølt passion, massiv erfaring og smil fra øre til øre, tager dig med hele vejen. Både under hendes fantastiske foredrag og spændende workshops. Hun kan med og uden video, stille knivskarp på vores måde at kommunikere og være sammen med hinanden på.  Små justeringer i samspillet, giver magi og
værdifuld udvikling. Privat og i virksomheden.

På baggrund af mange tusinde samtaler med børn, unge og voksne, har hun udviklet samtalemodellen DSD.

I 2007 startede Susanne virksomheden Selvindsigt.com. Hun flyttede fra Jantelov, gummistøvler, hest og mark , til Glimmerby med højt til loftet, men har bibeholdt kontakten til sin indre hestepige.

Hendes videbegær har senest ført til ID-psykoterapeut, Lic. Marte Meo supervisor, viden -og innovationsledelse samt Stress Coach på Cv´et.

Susanne har bevæget sig i både den private og offentlige sektor bl.a. som afdelingsleder, familieterapeut og freelance konsulent samt medvirket som ungeekspert på P3 i programmet Tværs.

Udvalgt testimonial

Når man er til foredrag med Susanne Schwartau får man hele pakken. Et gennem professionelt foredrag med skarpe pointer samt en empatisk indlevelse leveret med både humor og selvironi. Man er ikke i tvivl om at Susanne har noget på hjertet og mærker en ægte passion. Det er særdeles udbytterigt og man er som tilhører på fra første til sidste sekund.

Søren Folkmann Chief Specialist // Nordea

Susanne er fantastisk god til at kaste lys på vores menneskelige potentiale. Hun skaber interesse, transformation og inspiration hos sit publikum, mens hun engageret og hjerteligt holder sine foredrag. Kan kun varmt anbefale det hun gør.

Amela Tahirovic Underviser og beskæftigelseskonsulent // Københavns kommune
susanne@selvindsigt.com
53 64 82 52
selvindsigt.com

#Facilitering #Identitet #Kropssprog #Mindfulness #PositivPsykologi #PsykiskArbejdsmiljø #Samarbejde #SocialeKompetencer #Stresshåndtering #Unge #Kommunikation #Innovation