fbpx

Sanne Østergaard Nissen

Trivselsforsker, lektor, coach & foredragsholder

Med et foredrag af Sanne Østergaard Nissen får I ikke kun den nyeste viden og forskning relateret til trivsel, adfærd og perfektionisme. I får også konkrete værktøjer, som kan tages i brug med det samme.

De seneste 5 år har Sanne undervist i trivselspsykologi, medie- og forbrugeradfærd, kommunikation, coaching og personligt lederskab.

Hun har siden 2014 udmærket sig ved sin forskning i mindset og perfektionisme især dysfunktionel perfektionisme,

som kan virke hæmmende for trivsel, kreativitet og innovation.

 Det er blevet til artikler samt kronik i Berlingske, og hun er citeret i flere medier.

Et foredrag med Sanne er relevant for dig som fagperson eller privatperson. Hun elsker at engagere sit publikum og har holdt oplæg og

faciliteret workshops for op til 300 mennesker.

Sanne er master i positiv psykologi, cand. merc. og certificeret coach. Foredrag tager udgangspunkt i trivselsprogrammet: PERFECT MINDS©

Emnerne er: Perfektionisme, trivsel, kreativitet, flow, innovation, passion, idealer, mindset, tankefælder, selvværd og selvomsorg, motivation og stresshåndtering.

Foredrag kan vare mellem 20 minutter og 2 timer og du er velkommen til at kontakte Sanne for en uforpligtende snak.

Udvalgt testimonial

Med indlevelse og stor viden formidler Sanne Østergaard Nissen om trivsel for alle og bagsiden af jagten på det perfekte på meget overbevisende facon. Budskabet hun leverer er både vedkommende og relevant og man er aldrig i tvivl om at hun brænder for det hun fortæller om. Samtidig præsenterer Sanne konkrete redskaber til, hvordan man enkelt og effektivt kan arbejde med trivsel og modvirke dysfunktionel perfektionisme både på den faglige og den private front.

Jette Gad Seniorkonsulent // Massive Dynamics
sanne.nissen@live.com
21 49 46 09
sanneostergaardnissen.com

#Trivsel #Stresshåndtering #Robusthed #Lykke #Kreativitet
#Handlekraft #FremtidensKompetencer #Forbrug #Flow
#Empowerment #DigitalDannelse #Adfærd