fbpx

Sanne Dollerup

Foredragsholder, forfatter og forsker i kundeadfærd

Sanne Dollerup har en Ph.d.-grad i markedsføring og er medstifter af Kundemagneterne.

Dette forskningsbaserede foredrag handler om, hvordan I kan tiltrække (endnu) flere kunder frem for at jage dem, med ineffektive markedsføringsmetoder.

Sanne leverer et foredrag, der byder på dybdegående, underholdende og lavpraktisk indsigt i emotionelle kundetyper.

Det handler helt grundlæggende om, hvad der emotionelt (og kognitivt) får os til at købe, og hvordan de positive følelser ved det første køb kan kobles til et bestemt brand/produkt/service, så kunderne bliver loyale.

Den viden, Sanne Dollerup giver jer på foredraget, er så konkret, at den allerede dagen efter kan implementeres i jeres forretning.

Udvalgt testimonial

“Sanne Dollerup leverede et engagerede foredrag, som gav nye, nemme og overskuelige redskaber til at udføre salg og markedsføring, der virker”

 

Anja Bisgaard GaedeSPOTT trend & business

”Sanne Dollerup løftede i den grad årets Award Show op til nye højder med hendes enorme viden omkring social media marketing. Specielt indlæg og introduktion til begrebet omkring emotionelle kundetyper gav anledning til et helt nyt mindsæt for de mange fremmødte fra de Danske Folkebiblioteker. Kundemagneterne formåede ligeledes at omsætte teorien til praksis, ved at tage udgangspunkt i de mange forskelligartede opslag, som SoMe-portalen; SoMeBi.dk havde modtaget i løbet af året. Sanne Dollerup er bestemt et nærmere besøg værd, hvis der skal arbejdes med målrettet marketing på de sociale midler”

Jens SørensenKommunikationskonsulent // Danske Folkebiblioteker
sanne@kundemagneterne.dk
31 66 54 39
www.kundemagneterne.dk

​#Adfærd #Arbejdsglæde #Begejstring #Empowerment #Forandring #Forandringskommunikation #Formidling #FremtidensKompetencer #Idéudvikling #Innovation #Inspiration #Intuition #Kommunikation #Medicin #Nytænkning #PositivTænkning #Rummelighed #Samarbejde #Trends #Vaner #Vidensdeling #Værdier #Motivation