fbpx

Rene Vitting

Foredragsholder & forfatter

Send bud og Janteloven ryger ud

”Tænk ud af boksen”, det er let at sige, men måske svært, hvis bokslåget sidder hårdt på. Gør det det, så kan jeg hjælpe med at få det af. Og det kan jeg på alle, for de ”knapper”, jeg trykker på, har vi alle – endda lige i dagligdagen foran os.

Jeg bruger ting og fænomener, vi støder på dagligt, til at lette på låget. Når først låget er blevet lettet, handler det om innovation og kreativitet og et mere perfekt og behageligt liv med langt bedre trivsel for alle. Selvtilliden vil vokse. Det vil være farvel til Janteloven. D-E-F-I-N-I-T-I-V-T.

Jeg har min egen model og vil gerne lære den til alle andre om den ved at formidle på en levende og god måde. Det er mit fokus.

Det nye Paradigme

Udover et farvel til Janteloven kan jeg også komme og vise min egen innovation og kreativitet. Jeg kan komme og fortælle om et helt nyt paradigme for den verden, vi i dag lever i med internet, Facebook og alle de andre sociale medier.

Jeg har skrevet bogen om ”Brandworld”, hvori det handler om brands og branding. Her gælder et helt nyt paradigme, som jeg har lavet. Her har jeg selv været kreativ og tænkt ud af boksen.

rvforedrag@gmail.com

20 95 12 94
www.renevitting.com

#Branding #Design #EgetForfatterskab #Humor #Idéudvikling #Innovation #Kommunikation #Kreativitet #Læring #Nytænkning #PersonligBranding #PositivTænkning #Selvudvikling #SocialeMedier #Trivsel