Nerdy Speakers

Om Nerdy Speakers

Træning + Online Community + Mål & Drømme 

Nerdy speakers Drømmen

At stå på scenen har givet os mange knubs og dyrekøbte erfaringer. Da vi startede vores egen rejse for næsten 17 år siden var det hårdt og der var ikke megen hjælp, eller støtte at hente. Der var bøger, kurser, booking bureauer osv. Men det hele var splittet ad, og der var ingen til at hjælpe med at samle trådende og skabe overblik. Vi har tilsammen i Nerdy Speakers-teamet over 60 års erfaring, og vi ved om nogen, hvad der skal til for at gå fra amatør til professionel.
Vores drøm og vision er at hjælpe dig, der er på samme rejse som os, med at stå stærkere. Vi ønsker at du skal kunne skabe en solid indtægt, en bæredygtig forretning og udkomme med dit budskab til din målgruppe i fællesskab med andre professionelle.

Har du noget på hjerte, må du ikke tage det med dig i graven - hjælp os med at hjælpe dig med at komme ud over rampen!

​Kernen i Nerdy speakers

Nerdyspeakers er et online community for foredragsholdere, workshop facilitatorer og moderatorer,
som alle trænes i at tage scenen og skabe sig en solid indtægtskilde. 

Oplev Nerdy Speakers GRATIS

Kom med i introgruppen og få smagsprøver på hvad Nerdy Speakers går ud på.

VI ELSKER AT HJÆLPE VORES NØRDER

​Jeg er helt høj!!

Tusind, tusind tak for alle jeres råd, konstruktive og høje faglige rådgivning og sparring.
Tak er kun et fattigt ord, men jeg bliver nødt til at skrive tak for jeres Nerdy Speakers koncept og jer og gruppen.
Det er så vildt. Jeg lærer så meget om mig selv og hvad og hvordan mine  foredrag og retning skal. Jeg er helt høj . Jeg har lige modtaget klapsalver ros og mere arbejde fra 200 lærere, ledere og pædagoger og nu med workshops bagefter. 3 timer - til en helt vild pris plus køb af mine kort  -Juhuuuuuu!!

​Anne Søgaard  //  ​Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1

Det har holdt mig til ilden!

Nerdy Speakers har betydet, at jeg har fået en flok mennesker omkring mig, som har samme mål som mig. Som jeg kan udveklse erfaringer med, blive motiveret af - og når det ikke går så godt, er der altid håb at hente i gruppen. Det har holdt mig til ilden - jeg får endeligt gjort noget ved de drømme jeg har, og jeg får stille og roligt udviklet mig selv som produkt. 

​René Bomholt  //  ​Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1 

TEAMET BAG

Vi er en lille, hård kerne der har kendt hinanden i mange år og vi arbejder supergodt sammen.

Og er der noget vi ikke ved, kender vi folk der gør.

Soulaima GOURANI

Med utallige foredrag om året i flere lande end de fleste mennesker kommer til at opleve, er Soulaima erfaren og berejst ud over det sædvanlige. Soulaima er måske den bedste netværker, du kommer til at opleve, så du kan godt glæde dig til at få adgang til hendes indercirkel. I Nerdy Speakers laver Soulaima interviews og Q&A med nogle af de største stjerner og eksperter som normalt er uden for almindelige menneskers rækkevidde.
Soulaima specialiserer sig i virksomhedrådgivning, ledelse og at stå stærkt. Hun er forfatter med flere bestsellers bag sig, en TV-personlighed og har modtaget et utal af priser og awards. Soulaima bor til dagligt i Palo Alto i USA med sin mand og 2 skønne børn. 

Anne SKARE NIELSEN

Anne er fremtidsforsker og partner iUniversal Futurist. En virksomhed, der arbejder med at lære andre at skabe fremtiden, og som er i kontakt med stort set alle områder af erhverslivet, kommuner og alt det der foregår bag kulisserne. Det giver ikke ét speciale, men derimod et overblik over, hvad der rører sig på kryds og tværs overalt i verden. Med Anne som din personlige træner, får du hjælp til at hælde raketbrændstof i dit arbejde, og selv være med til at sætte fut i din indre nørd.
Anne er forfatter, tidligere TV-vært på TV2, radio-og podcaster og elsker at købe nye gadgets og teste dem af på sine venner og familie. Anne bor i Dragør sammen med sin mand og 4 drenge. Og hun bager noget nært verdens bedste boller. Selvom Anne er sød og hyggelig, så er hun også benhård og eminent dygtig til at se, hvor du skal give slip, rette op og sætte handling bag for at nå det, du drømmer om.

Henrik GOOD HOVGAARD

Henrik er fremtidsforsker og er arbejder sammen med Anne Skare Nielsen i Universal Futurist på at skabe næste evolution af fremtidsforskning.

Henrik er specialist i at skabe træningsmateriale og facilitere workshops. Alle der gerne vil skabe mere end blot et foredrag, skal glæde sig til at opleve en mester i at skabe verdensklasse workshops. Henrik ved hvordan man afdækker kundernes behov både de aktuelle og ift. den fremtid der er på vej - og han kan lære dig at spotte de markeder, der bare vokser og vokser.
Henrik er forfatter, digital design specialist og tidligere lærer. Han er den rolige og stærke type, hvilket er nødvendigt med hustru, 2 døtre og 1 hun-hund i huset.

Oplev Nerdy Speakers GRATIS

Kom med i den gratis introgruppe, få smagsprøver og invitationer og stil spørgsmål.