Nerdy Speakers

Om Nerdy Speakers

Træning + Online Community + Mål & Drømme 

Nerdy speakers Drømmen

At stå på scenen har givet os mange knubs og dyrekøbte erfaringer. Da vi startede vores egen rejse for næsten 12 og 25 år siden siden var det hårdt og der var ikke megen hjælp, eller støtte at hente. Der var bøger, kurser, booking bureauer osv. Men det hele var splittet ad, og der var ingen til at hjælpe med at samle trådende og skabe overblik.
Vores drøm og vision er at hjælpe dig, der er på samme rejse som os, med at stå stærkere. Vi ønsker at du  udkommer med dit budskab til din målgruppe i fællesskab med andre professionelle.


Oplev Nerdy Speakers GRATIS

Kom med i introgruppen og få smagsprøver på hvad Nerdy Speakers går ud på.

TEAMET BAG

Soulaima GOURANI

Med utallige foredrag om året i flere lande end de fleste mennesker kommer til at opleve, er Soulaima erfaren og berejst ud over det sædvanlige. Soulaima er måske den bedste netværker, du kommer til at opleve, så du kan godt glæde dig til at få adgang til hendes indercirkel. I Nerdy Speakers laver Soulaima interviews og Q&A med nogle af de største stjerner og eksperter som normalt er uden for almindelige menneskers rækkevidde.
Soulaima specialiserer sig i virksomhedrådgivning, ledelse og at stå stærkt. Hun er forfatter med flere bestsellers bag sig, en TV-personlighed og har modtaget et utal af priser og awards. Soulaima bor til dagligt i Palo Alto i USA med sin mand og 2 skønne børn.

Vibeke Hartkorn 


Siden 2007 selvstændig kommunikationsrådgiver. Vibeke er  prisbelønnet studievært, bestseller forfatter til foreløbigt tre bøger med en 4. på vej. Vibeke er journalist, coach og kommunikationsspecialist med ekspertise i medie - og budskabstræning. Vibeke er visionær, praktisk og har et international outlook og har fingeren på verdens trends og tendenser. Vibeke bor i København sammen med Anders, og elsker at rejse.  


Oplev Nerdy Speakers GRATIS

Kom med i den gratis introgruppe, få smagsprøver og invitationer og stil spørgsmål.