fbpx

Ole Witthøft

Social Storyteller

Sådan skaber du værdi ved hjælp af Social Storytelling

Efter mere end 10 år på DR driver Ole Huld nu det netværksbaserede produktionsbureau OleHuld&, hvor de laver Social Storytelling i hele landet for mediehuse, kulturinstitutioner, kommuner, fonde og kommercielle partnere.

Ole Huld har vundet priser for projekter om bl.a. buspassagerer og sønderjyder, han har fået tusindvis af danskerne til at lege med papir i en digital æra og rejst landet rundt og fået folk i alle aldre til at være kreative iført VR-masker.

Ole Huld er ham man inviterer, når man har en strategi eller en ide, der skal omformes til et konkret projekt. Det er ham, man hiver ind, når man vil skubbes ind i den nye medievirkelighed samtidig med, at man bevarer jordforbindelsen. Og det er ham, man ringer til, når man vil inspireres til, hvordan man kan skabe autentiske fortællinger til og sammen med sine kunder og brugere.

Ole Huld tilbyder alt fra inspirationsforedrag om Social Storytelling, til workshops om specifikke udfordringer og den fulde produktions-enterprise

Udvalgt testimonial

Ole er ét af de mest idérige og inspirerende mennesker, jeg har samarbejdet med. Han har en evne til at udtænke og eksekvere krøllede koncepter, som på trods af eller måske netop på grund af deres krøllethed formår at komme ud til en bred målgruppe, hvor brugeren og det involverende aspekt altid er i centrum. Ole kobler som det naturligste i verden den fysiske virkelighed med den digitale. Og så har han en smittende begejstring.

 

Line HedebyeKommunikationschef // Aarhus Festuge

Ole er et af de mest kreative og energiske mennesker jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med. Hans iderigdom, solide viden om (nye) medier og målgrupper og positive tilgang, løftede vores projekt konceptuelt og skabte store resultater med et lille budget.

Stine JacobiHead of Program // Realdania

Hello@olehuld.dk
(+45) 42 45 62 70
www.olehuld.dk

#Branding #Digitale medier #Edutainment #Empowerment #Formidling #Idéudvikling #Inspiration #Kreativitet #Markedsføring #Medier #Nytænkning #Samarbejde