Nerdy Speakers

Byg dit brand, tryllebind dit publikum og tag scenen med et stærkt online fællesskab i ryggen

 Nerdy Speakers er et fitnesscenter for foredragsholdere. Her sætter vi fuld fokus på træning af dine formidlingsevner. Du lærer at udkomme med dine budskaber alt imens du bygger en misundelsesværdig lækker forretning op omkring dig selv.
Brænd igennem med det du har på hjerte. På alle slags scener. 


Samtidig med at du skaber venskaber for livet

Insert Video

Helt ærligt, ALTSÅ.. 

Dig der tør - eller bare drømmer om - at tage scenen, mene noget, påvirke andre med dine ord og skabe et brand folk har lyst til at følge, er støbt af noget helt specielt. Det er næsten som om, vores atomer er sat sammen på en anden måde. 

At dyrke dit kommunikations-talent kan gi' dig muligheder, som langt de fleste kun tør drømme om. 

Et liv fyldt med rejser.. 
Frihed (også økonomisk)..
Indflydelse..

Opmærksomhed..
Læring..
De vildeste oplevelser og sjoveste venskaber..

Men det er også hårdt som bare fanden! 


Udadtil ser de andres succes så ligetil ud. Du kigger på dem på insta og føler dig lidt ensom, mens du igen lægger dig til at sove på et trist hotelværelse. Du spiser mad fra tanken på vej hjem fra endnu et job. Du stikker næsen frem og får en på tuden. Og tager dig selv i at tænke: "Hvorfor hulen kan jeg ikke bare være tilfreds med et job i en bank? Eller sidde ved kassen i Netto? Hvorfor skal jeg udfordre mig selv hele tiden?!"

Sandheden er, at du ikke kan lade være. Du har et kald, en passion, et budskab der brænder indeni. Og hvis ikke det får lov at brænde igennem, er du bange for at du brænder inde med det.

Og så brænder du ud. 

Sandheden er også, at imellem klapsalverne på scenen, de mange rejser og jagten på de store indbetalinger på kontoen, er livet som foredragsholder også vildt ensomt og opslidende.

Du står alene med tanker som: 

”Er jeg for dyr?" 
"Er jeg for billig?”
”Hvad er mit budskab egentligt?”
”Hvordan får jeg flere produkter på hylderne, så jeg kan tjene penge mens jeg sover?”​
"Hvordan kommer jeg mere i medierne"
"Skal jeg skrive den bog?"

"Er det normalt at være SÅ nervøs?"
"Hvordan får jeg tid til at forny mig?"
”Og hvad med familien derhjemme?”

Kender du det?

Det du har IKKE har brug for, er endnu en netværksgruppe der mødes hver 2. torsdag i måneden. Det er ikke endnu et kursus i SEO, eller en ny smart marketingsmetode, der efterlader dig mere forvirret, stresset og uforløst end før.

Det du HAR brug for er en foredrags-familie. En engageret, empatisk, heppende gruppe af mennesker, som elsker at se dig tage på lærings-rejse! Et fællesskab, hvor du får lov at dele dine successer og fiaskoer. Et sted hvor du bliver samlet op, når du slår dig. Et fællesskab, der involverer sig i dig og presser dig til at blive bedre måned for måned. 

Vi er et community, der har været der hvor du er nu (eller stadig er der), og er klar til at gå vejen sammen med dig. Her kan du kan stille spørgsmål og få svar med det samme. Du får adgang til den viden, du ikke vidste du havde brug for, og du sparer oceaner af tid og penge fordi andre med garanti har lavet de fejl, du er på vej til at gentage.

Og så har du brug for stærke trænere og mentorer. Nogle superseje rådgivere, der har gået vejen selv, og som elsker at dele deres erfaringer, netværk og gode råd med dig. ​

Hvad er et godt råd værd? Hvis det ene råd kan skalere dig og din forretning til et helt nyt niveau?

Dine 4 nye mentorer Anne, Soulaima, Henrik og Trine er teamet der træner, rådgiver, underviser og guider dig i mål. 

Du bestemmer selv hvor lang din rejse skal være.
Nerdy Speakers er et medlemskab, hvor du er med så længe det skaber værdi for dig.

Det er din rejse, dit budskab og din scene. Tag den. 

 • Adgang til vores bestseller online kursus "tag scenen" der lærer dig alt hvad du skal vide før, under og efter dit foredrag
 • Undervisning fra 2 af verdens dygtigste foredragsholdere, Soulaima Gourani og Anne Skare Nielsen, samt workshop- og projektvejledning fra Henrik Good Hovgaard
 • Medlemskab af det stærkteste digitale fællesskab du nogensinde har oplevet og muligvis det mest værdifulde netværk, du nogensinde har investeret i.
 • Mulighed for at være med i vores månedlige 1:1 coachings - noget vi normalt tager KASSEN for! Hver måned vinder 5 af vores nørder en individuel sparring.  
 • Fuld adgang til 5 specialiserede online undervisningsforløb, der bliver fundamentet i din karriere som foredragsholder. Om du vil skrive en bestseller, udkomme med en podcast, lære at lave workshops eller skabe stærk social media following kan du lære det her. 
 • Uvurderlig adgang til Anne og Soulaimas gigantiske globale netværk indenfor mediebranchen, forlagsbranchen og erhvervslivet. Kort sagt: du bliver en del af den inderkreds andre håbefulde foredragsholdere længes efter at være i. 
 • Konkret og så brugbar rådgivning at det næsten er kriminelt fra fremtidsforsker og workshop-nørd Henrik Hovgaard, det mikser det bedste fra fremtidsforskning og markedsføring, for at lære dig hvordan du skaber dig en unik position på dit marked.
 • Den magiske ingrediens Trine Ravnkilde, der som vores allesammens community manager sikrer sig at ingen sejler rundt i deres egen sø helt alene. 
 • Adgang til members-only events, tilbud og muligheder vi ikke deler andre steder. 

Og alt sammen for en månedlig pris der er laAangt mindre end hvad nogen af os koster i timen...MØD EN NØRD!

Hvem møder du egentlig, når du er inde i varmen i Nerdy Speakers Communitiet? 

En Nerdy Speaker er ambitiøs, passioneret, få-fingeren-ud-af-måsen-type som ikke brokker sig over tingenes tilstand, men selv gør noget ved dem - indenfor et givent nørde-område. En Nerdy Speaker er en lille smule rebelsk, måske endda en snas revolutionær, og klar til at tage sin skæbne i egen hånd. 

Måske ligesom dig? 

Så hvis du nu skulle sidde og bekymre dig.. og mærke et lille stik i maven.. om du er god nok, dygtig nok, erfaren nok... så vil jeg bare lige sige til dig

Du er perfekt, som du er! 

Uanset hvor mange eller få foredrag du har holdt.
Uanset om du har et kæmpe publikum eller intet publikum.
Uanset om du har styr på dit shit eller ej (spoiler alert: der bli'r hele tiden mere shit at sku' ha' styr på) 

Er du villig til at arbejde for dine drømme, passer du perfekt ind! 

Her er nogle af de nørder, der har været med fra starten.
Og de er glade.


Jeg har tjent pengene hjem igen

Mit forbehold var om det var en for stor økonomisk investering, men vi er ikke engang halvvejs og, jeg har allerede tjent alle pengene hjem igen.

Ole Witthøft  //  Foredragsholder og founder af System Audio A/S

Det bedste er de andre på holdet

Anne og Soulaima og deres crew er fantastiske, men det bedste er at have en stor gruppe af andre foredragsholdere at spille sammen med. Det fås ikke andre steder i verden.

Dorte Møller Madsen  //  Foredragsholder og Social Selling Expert


Fra 2 til 15 foredrag

Da jeg meldte mig til Nerdy Speakers, troede jeg ærlig talt ikke at jeg ville få ret meget ud af det, men jeg trængte til at udfordre mig selv. Da jeg så at det var de to seje inspirerende kvinder Soulaima og Anne Skare - mine store forbilleder - meldte jeg mig. Og jeg er faktisk ret så imponeret over, hvor meget det har givet at få deres feedback, deres indspark og kurser og det kæmpe netværk med andre i samme båd, som støtter en og taler en op og spiller en god, når man bliver usikker. Jeg har rykket mig fra 2 foredrag om året til mindst 15 arrangementer. Jeg har for længst tjent mine penge ind, og jeg tror på mig selv nu. Nerdy Speakers har givet mig så meget mod og energi og troen på, at jeg kan lige hvad jeg vil. Takket være opbakning og fokus på retning og mål.

Anne Søgaard  //  Foredragsholder og relationsekspert

Jeg har fået styr på mit budskab

Gennem Nerdy Speakers har jeg virkelig lært meget om at formidle et budskab på en klar og koncis måde. Og så har jeg lært, at selvom et foredrag går dårligt, så er det ikke ensbetydende med, at jeg er en dårlig foredragsholder, eller et dårligt menneske. Alle har dårlige dage, også foredragsholdere. Den støtte, det netværk og de foredragstips og tricks jeg har lært gennem Nerdy Speakers har været uvurderlige, både for min fortsatte foredragsvirksomhed, men også for mig selv som person.

Marie Olufsen  //  Foredragsholder og Direktør i Ladies First
nerdy speakers HANDLER om 3 ting..

Undervisning

Det er slut med at bruge din værdifulde tid på at lede efter det rigtige kursus, den gode underviser, den rigtige model. Vi udvikler og opdaterer løbende på skarpe, letforståelige modeller og videoer, der gi'r dig den viden og indsigt der er nødvendig og vigtig for dig.  

Hver eneste måned får du opdateret viden, der holder dig skarp og kompetent, og hvis ikke vi selv kan svare på det du efterspørger, henter vi eksperter ind der kan. 

fællesskab

Glemmer du nogensinde at prioritere udviklingen af dig selv og din egen virksomhed, fordi du har travlt? Får du nok sweet, sweet lovin'? Sig goddag til dine nye nørde-venner. Et community, der deler dine interesser og vil elske at se dig lykkes. Svartiden på spørgsmål ligger lige nu mellem 2 minutter og 2 timer!

Slut med at kæmpe alene. Vi har din ryg, og hjælper og hepper på dig på din rejse mod dine mål.  

træning

En ting er undervisning. Noget helt andet er træning. Vi kan kun flytte dig så langt som du selv er villig til at gå. 

Hver eneste måned kan du melde dig til et "hot seat", hvor du får direkte sparring og feedback på dine udfordringer. Og du kan hente lige så meget inspiration og motivation ved at se de andres hot seats. 

Du kan herudover deltage online i live Q&A's, og selv arrangere fysiske events, deltage i arbejdsgrupper og buddyteams med de andre medlemmer.  NERDY SPEAKERS TRÆNING
- hva' er det egentlig vi skal LAVE! 

STAND UP, SPEAK OUT

Det Originale

Foredragstræning som de erfarne gør! Hele bestseller basiskurset som Nerdy Speakers version 1.0 blev baseret på.

Lær alt det du skal, for at kunne skabe optimale resultater før, under og efter dine foredrag.

SOCIAL MEDIA BRANDING

​Spor 1

Lær hvordan du finder, fanger og fastholder dit publikum på de sociale medier, og får indflydelse med dit indhold. 

Brug de sociale medier til at understøtte din karriere som foredragsholder.

WORLDCLASS EDUCATOR

​​​​Spor 2

Bliv en verdensklasse underviser med posen fuld af interaktive redskaber. Lær hvordan du faciliterer, strukturerer og tryllebinder dit publikum.

Du lærer at designe workshops, kurser, forløb og projekter - fra start til slut!

TV OG RADIO

​​​​Spor 3

Medietræning, der dækker hvordan du kommer i medierne, hvordan du skal opføre dig når du er på, og hvordan du bliver journalistens darling
 - på den fede måde! 

Dette spor er til dig, der drømmer om at spille en væsentlig rolle i medierne, eller ønsker en karriere indenfor TV eller radio.

Du får uvurderlig adgang til et stærkt netværk at mediepersoner der samarbejder med Nerdy Speakers. 

SKRIV EN BESTSELLER

​​​​Spor 4

Mange nørder har en bog i mavsen, og en drøm om at blive forfatter. Det kræver dog at man kan slå sin røv i sædet i mange timer i træk.

Vi guider dig gennem bogprocessen, markedsføringen og hjælper dig med at skabe synergi mellem din bestseller og dine foredrag.

Du får uvurderlige insider-tips til at tage forlagsbranchen med storm.  

UDKOM MED PODCAST

​​​​Spor 5

Har du et budskab, er der en scene der venter på dig. Er scenen en podcast kan den gi' dig en fantastisk rækkevidde med potentialet til at blive et viralt hit. 

Du vil blive trænet i at udkomme med din podcast, både at være den gode vært og den gode gæst, og at markedsføre din stemme til verden.

Du kan gå fra nulbon til podcastmester på 30 dage med denne træning. 


Og behøver vi at fortælle, at du selvfølgelig får adgang til samtlige kurser med kun ét abonnement
som i tivoli. Altså sådan et magisk sted, hvor du har turpas til alle forlystelser


LAD OS DYKKE NED I EN TYPISK NERDY-MÅNED, så du kan se, hvor kanon det er

VELKOMMEN HJEM, NØRD! 


Så snart du har købt Nerdy Speakers får du en mail med personlig adgang til Nerdy Speakers HQ (hvor alt undervisningsmateriale ligger), samt til det private community på facebook. 

Det første du skal gøre, er at gennemgå vores nørdificerings-survey, som er den velkomst, der hjælper dig med at finde ud af, hvad der er det bedste for dig, at starte med at nørde igennem i!  

En typisk måned hos Nerdy Speakers ser således ud: 

Uge 1

TALK NERDY TO ME!

Mød de andre nørder!

Trine byder dig velkommen i gruppen, og præsenterer dig for de andre. Hvis du har lyst, hjælper Trine dig med at finde en buddy som er igang med samme spor som dig. Så kan I bruge hinanden til sparring, feedback og støtte. 


Uge 2

ACCOUNTABILITY LIKE A MOFO

Hver måned skal du sætte dig nogle tydelige målsætninger. 

Selvfølelig kommer nørde-politiet ikke efter dig hvis du ikke gør det, men det er altså sådan du får mest ud af din tid i Nerdy Speakers. Hver måned deler gruppen månedens målsætninger med hinanden, og hjælper hinanden med at holde fokus på dem. Til gengæld fejrer vi også hinandens succeser og fuck-ups (JA, vi fejrer fuck-ups!) i slutningen af hver måned.

Forestil dig at du er med til en fredagsbar, men istedet for ligegyldig smalltalk og mennesker der lugter af røg, sidder du hjemme i din egen sofa og bliver opmuntret til at fejre dig selv.   


Uge 3

NERDY "HOT SEATS"

Hver eneste måned har 4-5 nørder mulighed for at vinde en live coaching med Anne, Soulaima, Henrik eller Trine. 

Her får du lov til at stille dine brændende spørgsmål, og du får konkret feedback, der nok gør nas, men som også virkelig rykker dig. 

Du ansøger om at vinde en plads på månedens Hot Seat ved at svare på et spørgeskema, som du får hos Trine. 


Uge 4

LIVE Q&A & Ekstra UNDERVISNING

Selvom du kører dit eget spor på træningsplatformen Nerdy Speakers HQ, finder du også en løbende ekstra spændende undervisning i facebook-gruppen.

Vi zoomer nemlig ind på forskellige temaer gennem hele året, og supplerer med eksklusive gæsteinterviews, live Q&A's og tager personlige udfordringer op. Og hvis der er noget du søger svar på og ikke kan finde, lægger vi os i selen for at finde en über-nørd derude, der kan. 


Hvad venter du på?


"HVA' KOSTER DET"

Vi skabte Nerdy Speakers fordi vi elsker nørder. Vi elsker mennesker med masser af viden, stjerner i øjnene og spændende budskaber. Og så er vi trætte af at se kloge mennesker tabe jobs til kendte mennesker, fordi de kloge mennesker ikke er dygtige nok til at brande sig selv som foredragsholdere. Det er ikke svært at blive booket, men man skal kende spillets regler! 

Vi ved godt, det kan være svært at investere i sin egen udvikling. Og vi ved godt, at du overvejer om du har råd til det her. Det er vi glade for, for vi vil gerne ha' at du går ind i Nerdy Speakers med åbne øjne.  

Du har 14 dages fuld returret - dvs. hvis du melder dig ind og ikke er imponeret efter 14 dage, så sender du os en mail og får alle dine penge tilbage. 

Hvis du tegner et års medlemskab og efter et år ikke har rykket dig, giver vi alle penge tilbage - men du skal bevise, at du har brugt vores metoder, har fulgt vores kurser og har gjort dit bedste for at lykkes (du får heller ikke pengene tilbage hvis du falder i søvn i biografen, vel? Eller hvis du undlader at møde op i dit fitness-center et helt år).Nerdy Speakers koster mindre om måneden end:

 • En times rådgivning hos et web-bureau..
 • En forretningsmiddag for to.. 
 • 0,8% af en annonceartikel i et magasin..
 • 3 bøger du måske, måske ikke får læst..

VÆLG MELLEM 2 MEDLEMSKABER 

NERDY SPEaKERS
måneds-Medlemskab

Adgang til al undervisning, træning
og vores private community 

 • + 3000 DKK i opstartsgebyr
 • Opsigelse er løbende måned + 30 dage 

DKK

997

/måned
ex. moms

Spørgsmålet er altså: Tror du at du med vores hjælp kan tjene 997 kr. mere om måneden?

INVESTER I DIG SELV NU!

De penge du investerer i dine egne egenskaber, talenter og talegaver giver mere tilbage end renterne på din bankkonto
- og er den bedste pensionsopsparing du kan gi' dig selv!