fbpx

Morten Gottliebsen

Et foredrag med Mastercoach Morten Gottliebsen giver dig mulighed for at åbne op for det, du skjuler, det, du siger til dig selv, og det, du tror, du siger højt, men som ingen andre hører. Det handler om sandheder, køn og kommunikation. Om det at forstå sammenhængen i, hvorfor vi mænd gør, som vi gør og hvorfor du som kvinde gør, som du gør.

Aktuelle foredrag

  • Så fat det dog kvinde – du forstå det ikke mand!
    – Kvinder er maskuline og mænd er feminine, eller hvordan er det nu lige det er?
  • Manualen til dit drømmeliv
    – Du er din egen værste fjende, så “knock yourself out”!
  • Rejs dig op og vis mig hvem du i virkeligheden er
    – Den fattige direktør på overførselsindkomst, om det at rejse sig fra skammen

Morten Gottliebsens foredrag krydres med selvironi, fun facts, åbenlyse usagte sandheder og eksempler fra hans eget liv. Han er inspirerende, dybtfølende, provokerende og humoristisk. Han elsker at videreformidle historier, som vi alle kan lære noget af.

Morten Gottliebsen er 45 år, delefar til to teens, tidl. adm. direktør og har i en årrække været selvstændig i den grafiske branche. Efteruddannet i en alder af 40, og er i dag certificeret Lifecoach, Businesscoach og Mastercoach samt medlem af Nerdy Speakers.

Hvis du kun kan huske én ting fra det, du netop har læst, så husk dette:

Hvis det ikke har kostet dig noget, har du ikke ændret noget som helst.

Udvalgt testimonial

Med udgangspunkt i, at vi ikke vidste, hvad vi skulle forvente at få ud af forløbet, så var det en yderst interessant og inspirerende teamcoaching med konstruktiv feedback og overraskende udfald/konklusion. Morten er grundig og gør sig umage med at lytte til de enkeltes behov/input/problemer og er parat til at ændre kurs, hvis det bliver nødvendigt undervejs.

DLA PIPER DENMARKSekretærteamet i Insolvens

Tro ikke bare at Morten løser alle dine problemer- for det gør han ikke! Men han er super god til at få dig til at knokle for dig selv, så tårerne står dig ud af øjnene………du bliver sikkert vred, frustreret, ked, bange – og tror ikke at han har styr på en skid………men tro mig, det har han – og han er der, når du har brug for ham!

Charlotte JohansonPædagog

morten@mortengottliebsen.dk
+45 25 30 43 80
mortengottliebsen.dk

​#forståelse #kommunikation #trivsel #personligudvikling #maskulin #feminin #tiltrækning #psykologi #motivation #handlekraft #mønstre #frygt #udfordringer #humor