fbpx

Marie Olofsen

Direktør og partner i Ladies First, facilitator, underviser, moderator og feminist

Marie er direktør og partner i Danmarks største inspirationsnetværk for karriere- og iværksætterkvinder, Ladies First.

Marie er en inspirerende og nærværende foredragsholder. Hun inddrager gerne publikum når hun holder oplæg og er god til at gøre abstrakte og store emner personlige og vedkommende så tilhørerne får aha-oplevelser.

Udover at holde inspirerende foredrag, faciliterer Marie workshops, er moderator samt process- og netværksfacilitator og underviser i innovation og informatik.

Udvalgt testimonial

Maries foredrag (om kønskvoter i bestyrelser og på ledelsesniveau) gav anledning til livlige diskussioner både under og efter foredraget. Marie demonstrerede stor indsigt på området, og formåede både at provokere til eftertanke og imødegå de automatiske argumenter, der ofte bliver brugt, når talen falder på køn og kvoter. Varme anbefalinger herfra.

 

Peter MollerupAdvokat og partner // Elmann

Marie er indbegrebet af coolness. Hendes brede erhvervserfaring skaber straks troværdighed hos publikum. På motiverende vis hjalp hun os med at forstå vigtigheden af et stærkt netværk. Vi refererer jævnligt til hendes oplæg og stærke pointer om at hjælpe andre. Især styrken i at hjælpe andre til succes. Tid brugt i selskab med Marie får dig til at spidse ører og handle.

LiseStifter/bestyrelsesforkvinde/medlem // Netværket K24
marie@ladiesfirst.dk
26 25 66 31
www.marieolofsen.com

#Design #DigitalDannelse #DigitaleMedier #Disruption #Empowerment #Facilitering #Feminisme #Forandring #Forretningsudvikling #Idéudvikling #Innovation #Inspiration #Internet #Iværksætteri #Karriere #Konferencier #Kreativitet #Kønsroller #Ledelse #Moderator #Networking #Ordstyrer #Samarbejde #SocialeMedier