fbpx

Line Gade

LINE BRÆNDER FOR AT FORBEDRE SOCIAL- OG SUNDHEDSVÆSENETS EVNE TIL AT VÆRE KONSTRUKTIVE, VIDENSDELE OG KOMMUNIKERE.

Livlig, inspirerende, ærlig, direkte og vidende er nogle af de ord, der oftest bliver brugt om Line Gade. Hun er fyldt med energi og en særdeles vitaminrig foredragsholder og moderator.

Hun har stor viden og en finger på pulsen, når det gælder den politiske agenda for social- og sundhedsvæsenet.

Vidensdeling og kommunikation i social- og sundhedsvæsenet er Lines kæpheste. Især brænder hun for at få sat fokus på mennesket bag diagnosen, og hjælpe de ansatte i væsnerne med at bibeholde deres personlige engagement.

Hun er journalist, kommunikations- og ledelsesrådgiver samt systemisk coach. Hun har også en baggrund som tv-journalist på eksempelvis DR.

Bonusinfo om Line Gade

  • Udgiver hver uge podcasten Sundhedsvisioner

  • Har haft held til at påvirke dansk lovgivning. Hun har fået ændret betingelserne for unge psykisk sårbare der modtager uddannelsesydelse, så de har lige vilkår med unge, der modtager SU.

  •  Har tidligere heddet Line Sprehn.

Udvalgt testimonial

Med podcasten Sundhedsvisioner udfylder du en stor blind plet i sundhedsdebatten med samtaler om ulighed, værdier, holdninger, fremtidsvisioner og patientoplevelser – højt hævet over kræftpakker, overenskomster og EPJ klik. Tak fordi du flytter perspektivet væk fra penge og tid hen mod lyst, motivation og en humanistisk tilgang til et komplekst fag. Regionerne skal tilbage til truget og tale om lighed i sundhed – det kan du være med til at tvinge dem til.

Morten Sodemann Professor, Læge og Forfatter - Indvandrermedicinsk Klinik, OUH

line@sundhedskommunikation.com
+45 2628 7065
sundhedskommunikation.com

​#Adfærd #Arbejdsglæde #Begejstring #Empowerment #Forandring #Forandringskommunikation #Formidling #FremtidensKompetencer #Idéudvikling #Innovation #Inspiration #Intuition #Kommunikation #Medicin #Nytænkning #PositivTænkning #Rummelighed #Samarbejde #Trends #Vaner #Vidensdeling #Værdier #Motivation