fbpx

Katja Balslev Nielsen

Forfatter, foredragsholder og værdientusiast

Katja Balslev Nielsen brænder for empowerment, værdier og personligt lederskab og sætter emnerne i spil på en praksisnær, autentisk og vedkommende måde.

Katja er uddannet cand. mag med speciale i alkoholproblematikker og stressvejleder ved Psykiatrifonden.

Hun har de sidste 10 år arbejdet inden for beskæftigelsesområdet og har her udviklet en særlig interesse for, hvordan man skaber balance i sit arbejdsliv, arbejder med værdibaseret målsætninger og ikke mindst skaber gode relationer inden for velfærdsprofessionerne.

I 2016 udkom hun med bogen Sagsbehandler på rette kurs: kompasset til integritet og empowerment på Akademisk Forlag. Med afsæt i bogen kaster hun lys på de mange dilemmaer, man kan møde i praksis og viser, hvordan man ved hjælp af praktiske redskaber og refleksionsøvelser, kan stå stærkt i sig selv og bevare gnisten i sit arbejdsliv. Dette krydres med en høj grad af selvironi og praksiserfaringer, som skaber rum for de ting, som er mindre kønne, svære eller tabuiseret.

Med foredraget åbnes der op for et refleksionsrum, hvor man ikke kun får sat sit eget liv og praksis i perspektiv, men i lige så høj grad får øje på nye muligheder og power i arbejdslivet.

Udvalgt testimonial

Katja formår som formidler, at guide dig ind bag temaerne og teorien omkring værdier og integritet, den betydning det har for både de mennesker der arbejdes med, men mindst ligeså meget for de professionelle der arbejder med mennesker. Katja formår via sin humor, praksiserfaringer og personlige oplevelser at gøre foredraget jordnært, forståeligt, relaterbart og ikke mindst inspirerende. Hendes tilkobling mellem teori og praksis giver foredraget en høj grad af kvalitet og autencitet, og hendes evne til at inddrage publikum som en aktiv del leder foredraget væk fra stringente teoretiske forelæsninger og giver publikum en smagsprøve på en rejse mod en dybere forståelse af sig selv i relation til værdier og integritet. Jeg kan kun varmt anbefale at man tager sig tid til at deltage i et foredrag af Katja, det vil være det første skridt på rejsen mod større autencitet.

Christina Holm Peltoniemi Centerchef // Marselisborg - Work & Life

Katja er en meget kompetent foredragsholder og med snart 10 års praktisk erfaring inden for beskæftigelsesområdet og med flere målgrupper, er det helt tydeligt, at hun ved, hvad hun taler om. Katja formår at fastholde sine lyttere, tager gerne en faglig debat og udfordring op, hendes lyttere skal ikke opfordres til aktiv deltagelse – de kan slet ikke lade være. Katja optræder forstående og er engageret i sine lyttere og går langt for at sikre de får besvaret alle deres spørgsmål inden dagen er omme. Jeg kan uden tøven anbefale, at man hører, hvad Katja har på hjertet.

Jeanette Gade OlesenIt udvikling og support // Centralforvaltningens 4. Kontor Beskæftigelses- og integrationsforvaltningen
info@katjabalslevnielsen.dk
42 79 45 36
www.katjabalslevnielsen.dk

#Adfærd #AlkoholOgAlkoholisme #Arbejdsglæde #Arbejdsmarkedet #Arbejdsmiljø #Begejstring #Coaching #Depression #EgetForfatterskab #Empowerment #EtikOgMoral #Faglitteratur #Forandring #Forandringskommunikation #Handlekraft #Identitet #Karriere #Kommunikation #Konflikthåndtering #KropOgSjæl #Lykke #Motivation #Målsætning #Personale #PersonligUdvikling #PositivTænkning #Psykiatri #PsykiskArbejdsmiljø #Robusthed #Rummelighed #Samarbejde #Samfund #Selvtillid #Selvudvikling #SocialeKompetencer #Stress #Stresshåndtering #Sygdom #Sygefravær #Trivsel #Velfærd #Værdier #WorkLifeBalance