Hør hvad nogen fra vores aller første hold mener om forløbet

Nerdy Speakers

 

Omsæt det du brænder for
til en forretning, en bevægelse...mm.


Vi er i fuld gang med hold 5. nørder, men vil gerne have dig med på hold 6, som begynder i August 2020 (juhuuuuu).   

Med forløbet i NERDY SPEAKERS får du redskaberne til at blive en kommunikatør i verdensklasse - også som en online een af slagsen!

Kort sagt. Du bliver afklaret om dit budskab, du bliver inspireret til at finde din helt egen stil, målgruppe, du bliver modigere, bedre til at tale foran andre, og du får et netværk online, du kan støtte dig op af ....i med og modgang. Hvad siger NUVÆRENDE medlemmer? 

I Nerdy Speakers får jeg hele tiden nye venner, som hjælper mig igennem den proces det er at åbne op, og lade min indre stemme lyde i form af foredrag og bøger. Sammen diskuterer vi det omfattende materiale i kurset, som hele tiden udvikles og beriges. Hèr har jeg et trygt rum til at teste mine tanker af, og mit udbytte af medlemsskabet vokser hele tiden – jo mere engagemnet jeg lægger. 

Christinan Maar Anders // Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 5, 2020   


Uddannelse stopper aldrig.
Jeg holder workshops og foredrag om kreativitet. Med Nerdy Speakers Pro bliver jeg dagligt klogere på hvordan jeg gør det bedre. Bedre på salg, mere skarp på mit budskab, min profil og personlig gennemslagskraft. Jeg bliver coach'et, jeg lytter til forelæsninger, og uddanner mig her hos de bedste af de bedste. Der er hele 7. spor med undervisning, du kan se igen og igen. 

Flyt dig så!
Jeg bliver hele tiden rusket og rykket ud af min comfortzone: Hvordan laver jeg newbizz? Hvordan får jeg gjort mig selv relevant? Hvordan genopfinder jeg mig selv - også i krisesituationer? Her er der både højt til loftet og helt hands-on-metoder som f.eks stemmetræning. 


Netværks-nasseri.
Soulaima og Vibeke har det vildeste netværk, og det deler de med os. Er du med i Nerdy Pro får du adgang til to-die-for gæsteforelæsere der deler ud af deres guldkorn. Der ligger allerede mere end 20 stjerner du kan gå ind og mæske dig i. 

Facebook gruppen.
Det er hjertet, hvor Soulaima og Vibeke holder Q&A's, Facebook Live, Fredagsbar, deler nyheder, tips & tricks. De deler virkelig ud af sig selv. 
Vi medlemmer deler vores glæder og sorger og tester ting af på hinanden og får feedback. Vi er faktisk rigtig tæt på hinanden her. 

 Er det det værd? 
Ja. Hvis du bruger det! Det er en investering i dig selv, og ligesom alt andet skal du jo arbejde og bruge den tid og disciplin det ta'r. Det vælter nærmest med værktøjer og inspiration, men det er dig der skal gøre arbejdet.


Så helt kort: Bare kom igang! 

"Når man skal helt frem på rampen, vil man gerne ha' de bedste i ryggen"
Mette Lehmann // Foredragsholder & Nerdy Speaker på 2. år


 

Hvad siger vores "gamle" medlemmer?

Et uundværligt netværk

Nerdy Speakers har givet mig et netværk, et sted hvor jeg hører til, som er uundværligt for mig som foredragsholder. Når jeg træder usikkert og nervøs foran et publikum og skal levere mit budskab, har jeg Nerdy Speakers med i mine tanker, og det giver mig styrken til at gøre det på trods af nerver, frygt, angst osv. For jeg ved, at når jeg tager "hjem" til Nerdy Speakers efterfølgende får jeg den konstruktive kritik og ros som jeg har brug for for at kunne fortsætte og udvikle mig.

Eydis Dali  //  ​Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1

Mere end jeg havde regnet med

I er en kæmpe inspiration! Og for mig har hele community-delen været sindssygt inspirerende og et add on i forhold til det jeg kom for. 

Jane  //  ​Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1

 

Jeg havde egentlig ikke råd, men så... !

Jeg er studerende og havde egentlig slet ikke råd til at købe medlemskab af Nerdy Speakers​.
Jeg har særligt været glad for deres onlinekursus, som jeg efterhånden har set igennem mange gange og nyder at samle inspiration i. Derudover har jeg fået et skønt netværk af foredragsholdere i samme situation som mig selv.
Nu holder jeg et foredrag om ugen og får tre gange så meget i honorar, som da jeg startede.

Camilla Lærkesen  //  Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1

Vi støtter dig og hinanden 


I Nerdy Speakers bygger vi sammen et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at blive set, hørt og booket. 

Vi hjælper hinanden med at nå vores mål, og du kan sove trygt og godt om natten. Hos os er du nemlig ikke alene mere. Vi er stærkere, når vi står sammen.  

​Tilmeld dig Nerdy Speakers ​

​Byg dit brand   ·   Udkom med det du har på hjerte   ·   Tag scenen med et stærkt online fællesskab i ryggen


Hør hvad nogen fra vores aller første hold mener om forløbet

Nerdy Speakers


Omsæt det du brænder for til en forretning, en bevægelse…mm.

Vi er nu i fuld gang med hold 5. nørder, men vi vil gerne have dig med på det NÆSTE hold 6 (som begynder i August 2020).

Med forløbet i NERDY SPEAKERS får du redskaberne til at blive en kommunikatør i verdensklasse – også som en online underviser! 

Kort sagt. Du bliver afklaret om dit budskab, du bliver inspireret til at finde din helt egen stil, målgruppe, du bliver modigere, bedre til at tale foran andre, og du får et netværk online, du kan støtte dig op af ….i med og modgang.


Hvad siger vores tidligere medlemmer?

Et uundværligt netværk

Nerdy Speakers har givet mig et netværk, et sted hvor jeg hører til, som er uundværligt for mig som foredragsholder. Når jeg træder usikkert og nervøs foran et publikum og skal levere mit budskab, har jeg Nerdy Speakers med i mine tanker, og det giver mig styrken til at gøre det på trods af nerver, frygt, angst osv. For jeg ved, at når jeg tager “hjem” til Nerdy Speakers efterfølgende får jeg den konstruktive kritik og ros som jeg har brug for for at kunne fortsætte og udvikle mig.

Eydis Dali //  Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1

Mere end jeg havde regnet med

I er en kæmpe inspiration! Og for mig har hele community-delen været sindssygt inspirerende og et add on i forhold til det jeg kom for.

Jane // Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1

Jeg havde egentlig ikke råd, men så… !

Jeg er studerende og havde egentlig slet ikke råd til at købe medlemskab af Nerdy Speakers.Jeg har særligt været glad for deres onlinekursus, som jeg efterhånden har set igennem mange gange og nyder at samle inspiration i. Derudover har jeg fået et skønt netværk af foredragsholdere i samme situation som mig selv. Nu holder jeg et foredrag om ugen, og får tre gange så meget i honorar, som da jeg startede.

Camilla Lærkesen //  Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1


Hvad siger NUVÆRENDE medlemmer? 

I Nerdy Speakers får jeg hele tiden nye venner, som hjælper mig igennem den proces det er at åbne op, og lade min indre stemme lyde i form af foredrag og bøger. Sammen diskuterer vi det omfattende materiale i kurset, som hele tiden udvikles og beriges. Hèr har jeg et trygt rum til at teste mine tanker af, og mit udbytte af medlemsskabet vokser hele tiden – jo mere engagemnet jeg lægger. 

Christinan Maar Anders // Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 5, 2020   
Vi støtter dig og hinanden

I Nerdy Speakers bygger vi sammen et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at blive set, hørt og booket. Vi hjælper hinanden med at nå vores mål, og du kan sove trygt og godt om natten. Hos os er du nemlig ikke alene mere. Vi er stærkere, når vi står sammen.

 

Tilmeld dig Nerdy Speakers

Byg dit brand   ·   Udkom med det du har på hjerte   ·   Tag scenen med et stærkt online fællesskab i ryggen