Hør hvad nogen fra vores aller første hold mener om forløbet

Nerdy Speakers

Omsæt det du brænder for
til en forretning, en bevægelse...mm.


Vi er nu igang med optag til vores 5. hold nørder, og vi vil gerne have dig med.  

Med forløbet i NERDY SPEAKERS får du redskaberne til at blive en kommunikatør i verdensklasse! Kort sagt. Du bliver afklaret om dit budskab, du bliver inspireret til at finde din helt egen stil, målgruppe, du bliver modigere, bedre til at tale foran andre, og du får et netværk online, du kan støtte dig op af ....i med og modgang. 

​Hvad siger vores medlemmer?

Et uundværligt netværk

Nerdy Speakers har givet mig et netværk, et sted hvor jeg hører til, som er uundværligt for mig som foredragsholder. Når jeg træder usikkert og nervøs foran et publikum og skal levere mit budskab, har jeg Nerdy Speakers med i mine tanker, og det giver mig styrken til at gøre det på trods af nerver, frygt, angst osv. For jeg ved, at når jeg tager "hjem" til Nerdy Speakers efterfølgende får jeg den konstruktive kritik og ros som jeg har brug for for at kunne fortsætte og udvikle mig.

Eydis Dali  //  ​Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1

Mere end jeg havde regnet med

I er en kæmpe inspiration! Og for mig har hele community-delen været sindssygt inspirerende og et add on i forhold til det jeg kom for. 

Jane  //  ​Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1

Jeg havde egentlig ikke råd, men så... !

Jeg er studerende og havde egentlig slet ikke råd til at købe medlemskab af Nerdy Speakers​.
Jeg har særligt været glad for deres onlinekursus, som jeg efterhånden har set igennem mange gange og nyder at samle inspiration i. Derudover har jeg fået et skønt netværk af foredragsholdere i samme situation som mig selv.
Nu holder jeg et foredrag om ugen og får tre gange så meget i honorar, som da jeg startede.

Camilla Lærkesen  //  Foredragsholder & Nerdy Speaker hold 1 

Vi støtter dig og hinanden 


I Nerdy Speakers bygger vi sammen et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med at blive set, hørt og booket. 

Vi hjælper hinanden med at nå vores mål, og du kan sove trygt og godt om natten. Hos os er du nemlig ikke alene mere. Vi er stærkere, når vi står sammen.  

​Tilmeld dig Nerdy Speakers ​

​Byg dit brand   ·   Udkom med det du har på hjerte   ·   Tag scenen med et stærkt online fællesskab i ryggen