fbpx

Gitte Lindholt

Foredrag med kant, substans og højt fagligt indhold!

Gitte er en sprudlende, powerful og garvet foredragsholder med et stærkt fundament både som underviser, storyteller og tidligere højskolelærer.

Efter udgivelsen af sin første bog i 2017 og opstart af egen virksomhed, genoptog hun sin passion for at indtage scenen og tale til hjertet. Gitte har siden holdt vedkommende foredrag i både Vest-, Syd- og Østjylland samt i København. Her har publikum fået lov at mærke hendes nærværende, medrivende og humoristiske tilgang til emnerne.

Foredragene er både af faglige og personlige karakter, da Gitte elsker at fortælle de sjove, skæve og dramatiske historier fra hendes eget liv, og lære andre hvordan man skaber de gode historier og bruger hele kropssproget i formidlingen af klare budskaber.

Kort fortalt er kernen i Gittes mange underholdende og medrivende foredrag, peptalks, oplæg til fredagsmøder mm., at skabe oplevelser og vidensdele med både kant og substans.

Udvalgt testimonial

“Gitte er en engagerende og motiverende foredragsholder. Hendes interesse for teatret fornægter sig ikke, når hun både underholder og oplyser om vedkommende og interessante emner via sine foredrag. Hun kommer i den grad ud over scenekanten og holder sit publikum fanget til det sidste.”

 

Susanne Bøgeløv StormSkuespiller & foredragsholder

I forbindelse med et af netværksmøderne for kandidater i Outplacement var Gitte indlægsholder og satte fokus på kropssprog og præsentationsteknik til brug for jobsøgningen. Gitte forstod at komme med eksempler og praktiske øvelser, hvordan man personligt brander sig, når man møder en person til et netværksmøde, er til jobsamtale – ja i alle relationer. Alle fik lov at “komme op af stolene” og være aktive.

Peter JacobsenChefkonsulent // Ledernes KompetenceCenter
info@gittelindholt.dk
51 60 91 92
http://gittelindholt.dk

#Arbejdsglæde #Coaching #Innovation #Iværksætteri #Karriere #Kommunikation #Konflikthåndtering #Kreativitet #Kropssprog #Motivation #Præsentationsteknik #Trivsel #PersonligGennemslagskraft #Peptalk