fbpx
stalking

Foredraget #STOP STALKING handler først og fremmest om stalking. Her fortæller jeg om de faktuelle oplysninger om stalking, kombineret med mine egne erfaringer som offer for stalking. Jeg vil kaste lys over fænomenet stalking. Jeg ønsker at øge verdens kendskab til stalking og oplyse om hvilke konsekvenser der er forbundet med forbrydelsen, hvor der er hjælp at hente og meget mere. Jeg fortæller om hvordan jeg kæmpede mig fri af stalkerens jerngreb og hvordan jeg fik vendt denne forfærdelig oplevelse til min egen personlige succes. Herudover håber jeg at inspirere andre til at forsøge at vende en forfærdelig oplevelse i deres liv til noget positivt.

“Emnet bliver mere og mere aktuelt, med udbredelsen af internettet og ikke mindst de sociale medier har stalkerne fået en ny jagtmark, hvor grænserne rykkes hele tiden, og mennesker uden empati og sociale færdigheder kan boltre sig på internettets legeplads, stort set uden konsekvenser.”

Jeg har en intens og feminin energi og jeg brænder for emnet. Jeg ved om nogen hvor vigtigt det er at flere mennesker kende til begrebet. Jeg måtte blive min egen helt, den er inde i os alle sammen.

Udtalelser fra dommerne til audition i VM i Foredrag – Valby Mesterskaberne 2018

Intenst, man bliver grebet med det samme. Man kan fra start af høre at det er en personlig beretning, at det er meget tæt på dig, og det virker og du har en ro. Jeg blev så optaget af det, at jeg glemte at tage noter, det må være et godt tegn.

Skøn rejse Eydis, man bliver zoomet ind i din fortælling med det samme og din faktaboks og opbygning fungerer helt fantastisk. Først faktaboks og så en præsentation af dig selv, “power-pose” “Fri” og dramatiske pauser. God til at lege “kispus” med pauserne som viser stort overskud som foredragsholder.

Tusind tak, der var nogle rigtig gode pauser, som byggede op og skabte spænding, meget fint. Tag dig bare god tid i begyndelsen, du snublede lidt ind i det. Din opbygning med faktaboks først gør at det ikke bliver privat, det er personligt, men ikke privat. Fint balanceret. Tak.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *