fbpx
Dorte Møller Madsen Stormvind Nerdy Speakers Foredragsholder

Dorte Møller Madsen

Dorte Møller Madsens store passion er at udvikle ledere, virksomheder og organisationer til at navigere i “den nye digitale virkelighed”, hvor kunder og medarbejdere har nye forventninger.

Med en merkantil baggrund og lang karriere bag sig i IT-branchen har Dorte en unik evne til at formidle teknologi og tendenser på en for tilhørerne forståelig og relevant måde.

Social Selling Ekspert og LinkedIn nørd

Dorte er en pioneer indenfor LinkedIn og en af Danmarks førende eksperter i Social Selling. Hun er brugt som ekspert i bl.a. på TV2 Fyn og i diverse medier.

En energi der smitter og giver lyst til forandring

Dorte har en meget stærk energi og karismatisk udstråling. Hun elsker og tør udfordre deltagerne fra scenen med fakta, holdninger og humor.

Dorte taler om Social Selling, LinkedIn, Disruption, Employer Branding, Employee Advocacy, digital transformation og strategisk brug af netværk og Sociale Medier.

Foredragene holdes på både dansk og engelsk fra små intime forsamlinger til de store scener.

Udvalgt testimonial

Kære Dorte, Tak for et meget, meget godt indlæg i dag på Deloitte. Jeg fik en masse inspiration til at drøfte anvendelsen af sociale medier i de selskaber, hvor jeg er bestyrelsesformand.

 

Jørgen Krab Jørgensenprof. bestyrelsesformand

Jeg har brugt Dorte, til at holde et fagligt indlæg om brugen af LinkedIn og netværk, i mit konsulentnetværk. Dorte er skarp, dygtig, inspirerende, udfordrende og underholdende. Det er lang tid siden, jeg har lært så meget på så kort tid. Jeg kan på det varmeste anbefale Dorte, når det handler om salg, social selling og som foredragsholder!

Søren HolmgrenDobbelt OL-vinder, Konsulent og Foredragsholder

Det var fremragende. Dorte ramte virkelig plet og fik vakt, styrket og kanaliseret chefernes interesse for at gøre noget ved LinkedIn. Fedt! Det er sjældent jeg har oplevet et oplæg ramme SÅ godt i forhold til chefgruppens behov, forudsætninger og hvad der skal til for at skabe begejstring og give blik for mulighederne. Virkelig alletiders.

Signe FoersomSorø Kommune

Jeg har anvendt Dorte som oplægsholder ved flere lejligheder. Fagligheden er helt i top og ligeså er engagementet. Dorte kommer virkelig ud over scenekanten. Og når det vedrører digitale medier har hun været til stor inspiration, når vi har skulle finde nye veje..

Morten Damgaard NielsenTuristchef VisitVejle

Jeg har brugt Dorte til flere fremragende indlæg om det at drive forretning i den digitale tidsalder. Det er tydeligt at Dorte har en enorm viden om emnet og hun formår samtidig at sende budskabet afsted med et enormt engagement. Hun er god til at mærke efter i lokalet og tilpasse hendes præsentation til det som tilskuerne finder mest nyttigt. Bedste anbefalinger herfra.

Jannik Simoni Jul PedersenRelationsfabriken
dorte@stormvind.dk

26 82 95 94
stormvind.dk

#Branding #DigitaleMedier #Disruption #Facilitering #Forretningsudvikling #HR #Kommunikation #Konferencier #Ledelse #Networking #OnlineMarketing #PersonligBranding #Salg #SocialeMedier #Strategi #Teknologi #Trends