fbpx

Berith Siegumfeldt

Sygeplejerske, Foredragsholder, Forfatter og Psykologisk Rådgiver.

Ved du nok om narcissisme og psykopati?

Er det en idé at give din arbejdsplads eller virksomhed et nyt fagligt og effektivt værktøj samt en fornyet energi?

Ofte mangler man viden og overblik, når man er i kontakt med “mennesker, man ikke kan nå.” Den slags personer kan tage energien fra enhver, hvis man ikke lige ved, hvordan man skal håndtere situationen. Det er her, jeg kommer ind i billedet.

Jeg kan hjælpe Jer, og Jeres medarbejdere med viden og undervisning, der giver Jer nogle klare, konkrete løsningsmetoder og retningslinjer til, hvordan I på bedst mulig vis håndterer problemer med en narcissist eller psykopat.

Jeg skræddersyer kurser, temadage og foredrag, der varer få timer eller flere dage, afhængigt af Jeres ønsker og behov. Foredragene er selvfølgelig altid bygget op, så de præcist rammer jeres situation.

Jeg er sygeplejerske, foredragsholder, forfatter og psykologisk rådgiver. Jeg har specialiseret mig i den narcissistiske og psykopatiske personlighedsforstyrrelse og jeg er uddannet til at hjælpe mennesker, der er- eller har været udsat for en narcissist eller psykopats voldelige adfærd i både psykisk og fysisk forstand. I den række år, jeg har arbejdet som sygeplejerske, har jeg stiftet bekendtskab med rigtig mange mennesker.

Ydermere har jeg en række uddannelser, særligt indenfor den rådgivning og terapi, som skal hjælpe ofre for narcissistisk og psykopatisk overgreb til at se lyset for enden af tunnelen.

Udvalgt testimonial

Vi vil sige dig tusinde tak for en fantastisk temadag om narcissisme og psykopati her hos os. Vi lærte hvordan vi skal agere professionelt i vores arbejde, når vi har med narcissister og psykopater at gøre. Du underviste i emnerne på en meget professionel og letforståelig måde, som alt i alt har givet os en meget større forståelse for det klientel, vi arbejder med. Det har været en særdeles udbytterig temadag, som har givet os ny energi og har forvisset os om, at det er dig vi fremover vil bruge som supervisor og underviser på hos os i fremtiden. Vi ansatte, her på Himmerlandshus, er rørende enige om, at du er et fantastisk menneske og en fremragende underviser.

 

Dorte Mouritsen Forstander // www.himmerlandshus.dk

Af HJERTET TAK for en SÅ SUPER GODT ET FOREDRAG. DET var en OPLEVELSE for og til Livet. Vi har jo – som du ved det – haft ‘bekendtskab med et menneske, man ikke kan samarbejde med’. Jeg genkendte så meget af det, du underviste i. Havde jeg dog bare været på DIT kursus FØR vi mødte ham, så havde jeg forstået, hvad det var for en personlighed, jeg havde med at gøre. Dét kommer IKKE til at ske én gang til. Tak for det. Din Væren – Din Personlighed – Din seriøse måde at formidle tingene på var jo DET, der skabte det store udbytte som jeg helt klart fik – og som ALLE deltagerne også gjorde. Stemningen var ”intens” – Stor opmærksomhed og stærk energi var der under hele din undervisning. OG – det er jo helt klart, at alt det DU har været igennem – også i DEN GRAD – skaber seriøsiteten og tilliden til det du underviser i. Jeg er sikker på, at ALLE gik hjem med den samme forstående sindstilstand omkring emnet – som vi også gjorde. SUPER Godt gået – SUPER God sagt – det var en foredrag til højeste udmærkelse.

Finn JørgensenIndehaver af www.doitnow.dk og www.coachingnow.dk
berith@siegumfeldt.dk
30 32 51 26
berithsiegumfeldt.dk

#SensitiveVoksne #Psykologi #PsykiskArbejdsmiljø #Psykiatri #Konflikthåndtering #Kommunikation #Inspiration #Hjernen #EtikOgMoral #Arbejdsmiljø #Adfærd