fbpx

Anne-Camilla Nielskov

Kognitiv rusmiddelbehandler, foredragsholder og debattør

Anne-Camilla er kendt som rusmiddeldebatør blandt andet med indlæg i Berlingske og fra DR P1 debat.

Hun har som socialrådgiver og rusmidddelbehandler arbejdet med banderelaterede, rockere, voksne med ADHD, heroinmisbrugere, kontanthjælpsmodtagere, men også med ressourcestærke klienter med en afhængighed.

Hun kan male de store linjer og problematisere tendenser, men også undervise i konkrete værktøjer. Hun kan præsentere viden og lovgivning på misbrugsområdet, men fakta er altid krydret med hendes personlige perspektiver og suppleret med nærværende historier fra praksis.

Anne-Camilla er optaget af sammenhænge mellem afhængighed og lidelser som stres, angst, adhd og depression. Hun er engageret i inddragelse af netværk og interesseret i sociale relationers betydning for resiliens i forhold til udvikling af og recovery fra afhængighed.

Som mønsterbryder har Anne-Camilla hjertet med, hun er en inspirerende ildsjæl med skarpe holdninger og hun tager både afsæt i personlige og professionelle erfaringer. Anne-Camillas foredrag inspirerer, giver håb og ansporer til handling og forandring.

Udvalgt testimonial

Med podcasten Sundhedsvisioner udfylder du en stor blind plet i sundhedsdebatten med samtaler om ulighed, værdier, holdninger, fremtidsvisioner og patientoplevelser – højt hævet over kræftpakker, overenskomster og EPJ klik. Tak fordi du flytter perspektivet væk fra penge og tid hen mod lyst, motivation og en humanistisk tilgang til et komplekst fag. Regionerne skal tilbage til truget og tale om lighed i sundhed – det kan du være med til at tvinge dem til.

Morten Sodemann Professor, Læge og Forfatter - Indvandrermedicinsk Klinik, OUH
ac@friafmisbrug.dk
29 80 50 54
www.friafmisbrug.dk

#Alkohol #Alkoholisme #Depression #Forandring #Identitet #Motivation #Narkotika #Psykiatri #Stress #Ungdomskulturer #Jura #Lovgivning #KognitivPsykologi  #Afhængighed #Angst #Misbrug #Rusmidler