fbpx

Anna Bogdanova

Specialist i fysiske forandringsprocesser, adfærdsdesign og digitale træningsfællesskaber. Bestseller-forfatter og sundhedskampagne-strateg.

Anna har en unik hjernebaseret og bæredygtig tilgang til forandringsprocesser og kropstransformation. Hun har allerede hjulpet over 15.000 kvinder til en stærk, stressfri og mere veldrejet krop og et afslappet og naturligt forhold til mad og træning. Som de holder fast i år efter år.

Baldebygger, bestseller-forfatter. Mediernes foretrukne ekspert i emnerne styrketræning, ommøblering, stress, smerter, stofskifte/forbrænding.

Kommunikations-strateg, som udvilkler & implementerer sundhedskampagner og -forløb med laaaaangt-over-gennemsnittet engagement og compliance i større danske virksomheder.

Anna er bl.a. uddannet i psykologi, forandringsprocesser og læring på CBS, ernæringscoach med speciale i sports og træningsernæring certificeret hos Precision Nutrition og som bevægelsesspecialist hos Z-Health Performance, som er en længerevarende uddannelse inden for anvendt neurologi og smertefri bevægelse.

Udvalgt testimonial

Bag Annas offentligt kendte “healthie-profil” gemmer sig en skarp kommunikationsstrateg

Anna er en ekstremt kvik og særdeles produktiv kvinde, som tilegner sig hurtigt ny viden og evner at arbejde langt mere fokuseret end de fleste.

 

THOMAS BIGUMStifter // Bigum & Co.

Anna er en dedikeret og målrettet ildsjæl med helt unikke analytiske evner

Hendes ypperste talent er at rumme en forskelligartet gruppe (som fx en virksomheds medarbejderstab) og designe en proces udfra hendes resultatskabende metoder, der både giver mening for den enkelte og skaber mærkbare resultater.

Anna gør det at nå sine sundhedsmål – hvordan man end selv definerer dem – sjovt. Hun leverer ikke kun sundhed, men også motivation for mere af det samme; hun vækker helt enkelt interessen for velvære fordi hun får sine deltagere til at mærke det. For nogle for første gang. Anna vil være en gave for enhver virksomhed, der ønsker gladere, sundere og mere motiverede medarbejdere med mere energi.

HANNE KLINTØEKreativ udvikler og stifter // Fortyfour
annabogdanova@mac.com
53 57 06 17
www.annabogdanova.dk

#Adfærd #Fitness #Forandring #HelseOgMotion #Hjernen #KostOgErnæring #Livsstil #Læring #Motivation #Stress #Stresshåndtering #Sundhed