fbpx

Ann Louise Slot

Antropolog // Foredragsholder // Intuitiv leder // CSR ekspert // Ildsjæl

ANN LOUISE SLOTS VISION ER AT GØRE VERDEN BEDRE, MODIGERE OG KLAR TIL FREMTIDEN.

Med en baggrund i antropologi, en lederkarriere i det private erhvervsliv og en hjertevarm no-bullshit attitude har hun en unik evne til at formidle lige netop den vision.

Ann Louises foredrag er for jer, der vil udfordres på status quo, grine, græde og mærke fremtiden på egen krop.

Tør I blive bedre og modigere?

Så book et foredrag om produktiv fejlkultur i: “Fail – fail again – and fail better. Om en fremtid fuld af gode fejl”. Måske er I allerede klar til fremtiden, men vil inspireres af ny tids ledelse? Så se nærmere på: “Intuitiv ledelse og udvikling” eller hvordan I skaber “Fremtidens Frie Arbejdskultur”.

Måske ligger bæredygtighed i hjertet af jeres virksomhed, men hvordan kommer I videre fra Corporate KPI’er til Corporate aktivisme og engagement? Lyt med i foredraget om “De 3 P’er i ny tids perspektiv: People, Profit og Planet. Point of no return”.

Ann Louise skaber en unik og lys energi i rummet, der giver publikum lyst til at forandre til det bedre.

Ann Louise er ekspert på arbejdskultur, sociale projekter og intuitiv ledelse – og så har hun skabt et unikt antropologisk konsulentfirma, som arbejder med netop disse temaer i både ind- og udland.

Foredragene holdes både på dansk og engelsk, online/IRL og for både små og store publikummer.

Ann Louise holder foredrag om produktiv fejlkultur, fremtidens CSR og arbejdsliv, employability, Verdensmål som businessdriver, purpose og profit, intuitiv unboss ledelse, det rummelige arbejdsmarked, sociale projekter og partnerskaber.

Testimonials

Jeg har været 100 % tilfreds med samarbejdet. Ann Louise har en dejlig udstråling og er super imødekommende. Hun var på bølgelængde med deltagerne, og gjorde en stor svær størrelse, meget enkelt at håndtere. Publikum var meget positive!

Jens Schønemann Christensen, VB Alliancen A/SSalgskonsulent og netværksfacilitator

Ann Louise er ligefrem og engageret i sin performance! Vores forventninger blev indfriet og den viden vi fik, var anvendelig til at arbejde med kulturudvikling i forbindelse med sammenlægningen af vores sygehuse i Gødstrup.

Lasse PlougstrupHR-chef, Hospitalsenhed Vest - Region Midt

annlouise@connectio.dk
+45 60 15 28 78
www.connectio.dk

#Arbejdsmarkedet #Arbejdsliv #Bæredygtighed #CSR #Facilitering #Forretningsudvikling #Fremtidsforskning #HR #Identitet #Idéudvikling #Intutitivt lederskab #Iværksætteri #Konferencier #Moderator #Networking #Unboss