fbpx

Anders Kofoed Pedersen

Foredragsholder // Ungeekspert // Globetrotter // Original

Anders Kofoed Pedersen har i de sidste 14 år levet AF og FOR, at besvare det spørgsmål som ligger dybest i alle unge.

Spørgsmålet: Er jeg go’ nok?

I skolen fik han at vide, at han havde en for livlig fantasi og snakkede for meget…og det har han så levet af lige siden.

Siden 2004 har han afholdt 900 foredrag, der har fået både unge, forældre og voksne til at grine og græde…og efterhånden er det gået op for ham, at det desværre ikke kun er de unge, som stiller sig selv det spørgsmål.

Derfor er det blevet Anders Kofoed Pedersens mission at bekæmpe mindreværdsfølelsen og forkerthedsfølelsen hos både unge og voksne.

Verden har ikke brug for flere kopier – verden har brug for ORIGINALER!

Udover at være en ORIGINAL er Anders far til 3, gift med 1, rejsende i 85 lande, blaffet over 100.000 km, fuldtidsforedragsholder og ekstern konsulent hos Mary Fonden og Center for Familieudvikling.

Skriv til Anders, hvis du ønsker et foredrag, der både underholder, opmuntrer og sætter gang i din egen historiefortælling…for når alt kommer til alt er det de historier du husker længst;-)

Aktuelle foredrag:

  • STOP med at BLIVE den bedste udgave af dig selv!
    – Du BLIVER hvem du ER – Lev med det!
  • Fra Kopi til Original
    – Til kamp mod mindreværd og forkerthedsfølelse!
  • HJ!ÆLP din Teenager!
    – men start med dig selv

Udvalgt testimonial

“Jeg var en af de heldige tilskuer til dit foredrag i lørdags. Jeg har efterhånden været til en del ”se mig – hør mig” foredrag og var en kende skeptisk. Jeg må dog sige, jeg var blæst omkuld i en rus af humoristisk eftertænksomhed. Genialt. TAK.”

Susanne BergmannUnderviser på SOSO-skolen i Århus og Forælder

“Ville bare skrive hvor fantastisk dit foredrag var. Du burde være obligatorisk lærer i alle verdens skoler, mindst 2 gange årlig, for store og små, for begge parter har brug for de ord der fortryller så meget, at DU får én til at se på sig selv, som måske – ingen andre har gjort.”

JosephineElev på Sportsefterskolen Sjælsølund

“Endnu engang tusind tak for dit fantastiske foredrag. Det har bestemt sat nogle ting i gang, og vi har talt om det flere gange siden.”

Nina LarsenLærer på Bramming Gymnastik og Idrætsefterskole

anders@travelape.dk
+ 45 51 90 51 70
www.travelape.dk

​#selvbillede #selvværd #unge #forældre #respektfuldkommunikation #identitet