fbpx

René Bomholt

Konferencier // Moderator // Ordstyrer // Vært // Facilitator // Mødeleder

​René Bomholt er mødeverdenens Sankt Bernhardshund; stor, rolig, loyal, god i bakket terræn, troværdig og måske endda en livredder!

Han tager dig i hånden og hjælper dig med at gøre dit arrangement til
den succes, du fortjener. Med jysk humor og et bredt internationalt udsyn guider René Bomholt din forsamling gennem dagens program. Han læser rummet og holder kursen, så alle er med hele vejen. Vi starter til tiden. Vi slutter til tiden! Og vi spiser frokost til tiden!

Når du booker René er det fordi du vil ha’ en succes. Du ønsker at dine deltagere skal have den bedst mulige dag, at der går en rød tråd igennem din konference eller dit seminar, og at folk går derfra i løftet stemning.

Med ballast fra en international karriere kan René Bomholt begå sig i det store og det små – fra konferencer og firmaevents, til de mere intime workshops eller møder, hvor der skal udveksles synspunkter og ideer.

Uanset opgaven går han til den med et empatisk menneskesyn, for det er formidlingen fra mennesker til mennesker som René er katalysator for.
René Bomholt er det sikre valg, når du og dine deltagere skal ledes kompetent igennem formål og indhold, og du ønsker at din dag skal være en succes.

Udvalgt testimonial

​“René Bomholt formår at kommunikere komplekse ideer og løsninger til et bredt publikum, at bryde problemer ned og facilitere løsninger”

Peter Evans Continuous Improvement Director // LEGO

“Der er egentligt noget Lord of the Rings, Samwise Gamgee over René Bomholt. Flink og rar, håbefuld og naiv. Og glad for mad – men i sidste ende den egentlige helt.

Ham der holder stilen og alle de andre hele vejen gennem eventyret.”

Anne Skare Nielsen Fremtidsforsker // FutureNavigator
mail@renebomholt.dk
30 53 52 63
www.renebomholt.dk

​#Adfærd #Arbejdsglæde #Begejstring #Empowerment #Forandring #Forandringskommunikation #Formidling #FremtidensKompetencer #Idéudvikling #Innovation #Inspiration #Intuition #Kommunikation #Medicin #Nytænkning #PositivTænkning #Rummelighed #Samarbejde #Trends #Vaner #Vidensdeling #Værdier #Motivation